Over mij

Mag ik mij even voorstellen..

Mijn naam is Nanda Hak en woon in Utrecht. Al jaren heb ik honden Schotse collies en Tervuerense herder.

Sinds 2010 ben ik de eigenaresse van de Blije4voeter. Mijn roedel bestaat uit maximaal 10 honden.

Ik kom bij u langs voor een intake, om dan met u en de hond kennis te maken. We bespreken de contracten, de strippenkaart, de tijden , neerleggen van de handdoek en ik laat een schrift achter. De bus krijgt u te zien waar de hond in mee gaat. Ik wandel in de buurt om indruk van de hond te krijgen . De hond wandelt de 1e wandeling aan de lange lijn, zodat de hond kan wennen aan de roedel en andersom. Als de groep aan elkaar gewend is dan mag de hond los mee.

De honden worden opgehaald in de ochtend shift of de middag shift en zitten apart in een kennel in de bus. Als alle honden opgehaald zijn dan rijden we naar het wandel gebied. Ik wandel in het Gagelbos. Op 3 verschillende plekken wandel ik met de honden. Het Gagelbos , het speelbos en Westbroek.

We wandelen tenminste 1 uur. Hier kunnen de honden rennen over het grasveld, snuffelen in de struiken en afkoelen in het water. Na de wandeling worden de honden weer thuisgebracht, schoon en drooggewreven. Daarna kan de hond in zijn mand uitrusten of slapen. Ik controleer of de waterbak gevuld is, schrijf wat in het schrift en geef wat lekkers dat de eigenaar heeft klaar gelegd. Als de eigenaar het leuk vindt mag hij/zij een keer mee wandelen om te zien hoe ik werk en dat de honden plezier met elkaar hebben.